Arabische zee
Door: Els
Blijf op de hoogte en volg Els
20 December 2016 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
Ander vermaak is er ook volop, je kunt workshops volgen, dansles, bingo spelen, kunstveiling, pubkwis etc.
Aan het eind van de middag minderde het schip vaart en kwam Abu Dhabi in zicht, spannend, weer een nieuwe haven. De zon ging bijna onder toen we aanlegden. Na het diner maakten we van de mogelijkheid gebruik om met een shuttle busje naar de stad te gaan. We werden afgezet bij de mall in het centrum. Een gigantische kerstboom trok gelijk onze aandacht en de vrolijke klanken van moderne kerstliedjes. In de mall elegante winkels maar ook de welbekende ketens als H&M en Zara. Opvallend veel winkels met speelgoed en kinderkleding, Lego, Barbie, Spider-Man en Dora zijn ook hier populair. In de stad mooi en opvallend verlichte gebouwen.
Veiligheid is een hoge prioriteit. Voor je de haven verlaat en voor je terug op het schip gaat worden we lijfelijk en de bagage op de band, gescand door de security, het pasje voor het schip toon je zeker drie keer voor je weer aan boord bent. De hygiënische veiligheid heeft ook grote aandacht, bij elk restaurant en bij betreden van het schip staan desinfectie sprays.
Terug aan boord pikten we nog een stukje van de show van die avond mee, dans en acrobatiek van hoog niveau!
Eens zien wat morgen brengt!
21 December 2016 - 10:53
Rianne:
Jeetje, bij het lezen van dit verhaal krijg ik ook helemaal zin in zo'n een reisje. Luxe, relaxen, eten, drinken, vermaak en je ontdekt ook nog een mooi deel van de wereld. Geweldig!
Geniet dus ook maar een beetje voor ons.. Heel veel liefs, ook van Tijs en Mark -
16 Januari 2020 - 20:16
Lilou: