Bye bye Vietnam
Door: els
Blijf op de hoogte en volg Els
17 Augustus 2010 | Vietnam, Hanoi
We gaan de koffer in pakken en vertrekken over een paar uurtjes naar de luchthaven in Hanoi. Over twee dagen hoop ik wat foto's en filmpjes te plaatsen.
Bedankt voor jullie reacties op onze verhalen, vonden we erg leuk!
Tot gauw!
17 Augustus 2010 - 12:36
Yvonne:
Hay zo tis snel omgegaan hoor en we vonden het erg leuk om de verhalen te lezen. Nadine is vanochtend vertrokken naar Turkije voor een dag of 10 samen met een vriendin. T was daar erg heet smste toen ze waren aangekomen. Nou hier mis je aan t weer momenteel ook nix hoor. Het lijkt vandaag wel herfst! Had een 1/2 dagje gewerkt ging bij mn coll de kat eten geven , daarna ff naar Osdorp had alleen een hesje aan en geen jas was gewoon fris! Ik denk dat de overgang toch wel te merken is voor jullie! Maar t zou wel weer beter worden. Ma komt strax hier eten want met onze trouwdag was ze t wknd weer de hort op. Nou in ieder geval een hele goeie reis en tot horens in Nederland! gr en liefs uit Amsterdam!!! -
17 Augustus 2010 - 16:41
Rianne:
Fijn dat jullie weer terug komen! Goede reis terug. -
18 Augustus 2010 - 04:21
Marina:
Els... wat ontzettend leuk om te lezen. Ik heb er zeer van genoten. Nu lekker mijn 2 vrije dagen in Saigon, dadelijk als de 5 in de klok zit weer even een Ba Ba Ba 'tje, ha ha ha,
lieve groet... -
22 Augustus 2010 - 13:03
Anneke:
Wat een goed, duidelijk en mooi verslag van jullie reis. Heel bijzonder. Wat veel indrukken komen dan op je af. De foto,s erbij maken het geheel compleet. Fantastisch.
Groetjes An.